Belangrijk: alle info PEC - Feyenoord

Belangrijk: alle info PEC - Feyenoord

Zaterdag speelt PEC Zwolle voor het eerst in een half jaar tijd weer een thuiswedstrijd in de Eredivisie. Om 20.00 uur is Feyenoord de tegenstander en wordt de nieuwe grasmat van de vuurdoop voorzien. Ben jij zaterdag aanwezig in het MAC3PARK stadion, dan vragen we je met klem onderstaande informatie door te lezen.

Vanwege de corona-situatie gaat een wedstrijdbezoek er de komende thuisduels anders uitzien dan gebruikelijk. De club gaat daarbij uit van jouw medewerking en begrip, om zodoende met elkaar in een veilige en gezonde setting van de wedstrijden te genieten. PEC Zwolle heeft er alles aan gedaan om, binnen de corona-omstandigheden, jouw verblijf in het MAC3PARK stadion zo aangenaam mogelijk te maken.


Openingstijden

De komende thuisduels opent het stadion zowel voor publiek als sponsoren een uur voor de aftrap. Zaterdag is dat dus vanaf 19.00 uur. De PEC Zwolle Fanshop is zaterdag gesloten.


Fiets of openbaar vervoer

Kom zaterdag bij voorkeur wandelend, fietsend of met het openbaar vervoer naar het MAC3PARK stadion. Zet je fiets neer bij de fietsenstalling in de buurt van jouw tribune. Voor de Fred Patrick tribune is dat de stalling bij Be Quick ’28, voor de Marten Eibrink tribune is dat de stalling bij het CSE, voor de Klaas Drost tribune is dat bij de ingang van de Zuid-tribune aan de Ceintuurbaan-zijde en voor de Henk Timmer tribune is dat zoals gebruikelijk bij de hoofdingang.


Parkeren

Ben je zaterdag toch voornemens om met de auto te komen? Dan kan je deze het beste parkeren op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer bij het Topsportcentrum van Landstede of op een andere parkeergelegenheid tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt. Parkeren langs de Boerendanserdijk is niet toegestaan.


In- en uitstroom

Op jouw entreebewijs staat een tijdvak vermeld. De club roept je dringend op om hier rekening mee te houden, op die manier kunnen we een goede instroom met elkaar reguleren. Let bij eventuele rijvorming wel op, dat je de anderhalve meter afstand tot elkaar intact houdt. Ben je eenmaal in het stadion, dan dien je zo snel als mogelijk jouw stoel op te zoeken. Volg na afloop van de wedstrijd en bij het in fases verlaten van het stadion de aanwijzingen van de stewards. De stewards zullen middels een rood/groen bordje aangeven wanneer je het stadion kan verlaten. Let bij het verlaten van het stadion wederom op de anderhalve meter afstand.


Vaste rij- en stoelnummer

Gezien de beperkingen in capaciteit is het niet te realiseren elke supporter op zijn of haar eigen stoel te laten plaatsnemen. Wel streven wij ernaar zoveel mogelijk supporters op hun eigen vak/tribune of vergelijkbare plek te laten plaatsnemen.


Het is daarbij verplicht om op jouw plek in het stadion te gaan zitten die staat vermeld op jouw wedstrijdkaart. Het is niet toegestaan om tijdens de wedstrijd van plaats te wisselen of te verplaatsen. Ook bij slecht weer is het niet toegestaan om te verplaatsen in het stadion.


Het is helaas niet toegestaan om te zingen en uitbundig te juichen conform de RIVM-richtlijnen. Als club dienen wij dit protocol te volgen en gaan we ervan uit dat ook jij je hier aanhoudt.


Tickets scannen en uitprinten

Op alle ingangen (met uitzondering van de Marten Eibrink/Noord tribune & het gastenvak) is het mogelijk om met jouw mobiel het (e-)ticket te laten scannen. Heb jij een ticket besteld op de Marten Eibrink/Noord of in het gastenvak, dan dien je jouw ticket uit te printen. Het is helaas niet mogelijk om jouw ticket te laten uitprinten bij het stadion.


Mondkapjes

Het is voor iedere stadionbezoeker verplicht om een mondkapje te dragen wanneer men zich door het MAC3PARK stadion begeeft. Het mondkapje hoeft niet gedragen te worden wanneer men op de eigen stoel zit.


Rust

In de rust van de wedstrijd is het niet toegestaan je plek te verlaten. De horecapunten zijn ook dan gesloten. Enkel voor toiletbezoek mag je van jouw plaats. Denk daarbij wel aan het mondkapje.


Horeca

Op het buitenterrein zijn horeca-punten aanwezig. Daar kan je terecht voor een hapje en drankje. Ook wordt er bier verkocht voorafgaand aan de wedstrijd. De vertrouwde horecapunten in het stadion zijn voorlopig gesloten. Zorg dus dat je van tevoren catering aanschaft, want je kan tijdens de wedstrijd of in de rust het stadion niet verlaten. Je mag één eigen PET-fles (0,5 liter) meenemen het stadion in, blikjes zijn niet toegestaan.


Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om rugtassen groter dan A4-formaat mee te nemen.  


Rookvrij

Vanaf het seizoen 2020/2021 zijn alle stadions in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisies rookvrij. Dit betekent dat het verboden is om binnen het MAC3PARK stadion te roken. Voor meer informatie over dit initiatief kan je terecht op rookvrijevoetbalstadions.nl.


Uitverkocht

De wedstrijd aanstaande zaterdag tussen PEC Zwolle en Feyenoord is uitverkocht. Heb je geen geldig entreebewijs, dan heeft het geen zin om naar het MAC3PARK stadion te komen.


Klachten? Blijf thuis!

Heb jij klachten die gerelateerd zijn aan het coronavirus? Dan is het dwingende advies om thuis te blijven. Ook bij verkoudheidsklachten dien je niet naar het MAC3PARK stadion af te reizen.


Voor het betreden van het stadion dienen supporters een korte gezondheidscheck uit te voeren op hun mobiel via peczwolle.nl/gezondheid. Deze moeten supporters bij binnenkomst aantonen bij de aanwezige stewards. Tevens dien je bij binnenkomst de handen te desinfecteren.

Eredivisie partners