Bekerduel PEC Zwolle verplaatst

Bekerduel PEC Zwolle verplaatst

De bekerconfrontatie in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tussen VV Staphorst en PEC Zwolle is verschoven naar begin december. Het duel stond in eerste instantie ingepland voor woensdag 28 oktober. Vanwege de dinsdag gepresenteerde extra coronamaatregelen omtrent het amateurvoetbal is de wedstrijd nu alsnog verplaatst.

De TOTO KNVB Beker wordt door de landelijke autoriteiten gezien als betaald voetbalcompetitie en kan in die hoedanigheid doorgang vinden. Alleen nemen aan het toernooi ook amateurverenigingen deel. Bekerduels waarbij amateurclubs binnen de lijnen verschijnen worden allemaal uitgesteld naar 1 en 2 december, zo ook VV Staphorst – PEC Zwolle. Bekerontmoetingen tussen betaald voetbal verenigingen vinden plaats zoals oorspronkelijk gepland op 26, 27 en 28 oktober. 


Intern wordt er bij de KNVB gesproken over eventuele complicaties. Mocht het bijvoorbeeld zo zijn dat amateurverenigingen op 1 en 2 december nog steeds niet mogen deelnemen, dan worden zij uitgesloten van verdere deelname. De betaald voetbalclub gaat in dat geval door.


Nadere informatie over de exacte datum en het aanvangstijdstip melden we via deze website en de socials van de club.  

Eredivisie partners