Baker Tilly breekt contract open en blijft PEC Zwolle trouw

Baker Tilly breekt contract open en blijft PEC Zwolle trouw

Dinsdagmiddag is de overeenkomst tussen Baker Tilly en PEC Zwolle opengebroken en verlengd. De businesspartner en naamgever van het topsegment, de Baker Tilly Loge PLUS, blijft nu tot en met 2022 bij de club betrokken.

Namens Baker Tilly reageert Pierre Satink op dit mooie nieuws: ,,Inmiddels zijn we als accountancy en belastingadvieskantoor alweer sinds 2009 lid van deze club. In die periode hebben we het zakelijke segment een prachtige ontwikkeling zien maken. Een mooi voorbeeld daarvan is het vroegere topsegment de Business Loge, die we samen met de club binnen een seizoen zo goed als vol hebben gekregen met een grote diversiteit aan ondernemers. Natuurlijk was het hard werken om dit voor elkaar te boksen, maar we deden het samen met de club en dat voelde ontzettend goed. Daar borduren we sindsdien dan ook graag op voort.”


Jurian Meijntjes, hoofd verkoop van PEC Zwolle haakt in: ,,De eerste wedstrijd van de Business Loge was tegen TOP Oss in een nagenoeg lege ruimte. Als je kijkt hoe de wedstrijdbeleving in die tien jaar is gegroeid, dan is dat een prachtige en harmonieuze ontwikkeling. Het doet ons als club dan ook ontzettend goed dat Baker Tilly de lopende overeenkomst nu al gaat verlengen en onder andere als naamgever van ons huidige topsegment blijft verbonden. Juist in deze lastige periode geeft het een warm gevoel om te ervaren hoe PEC Zwolle leeft bij sponsoren en supporters, in stad en regio.”


Ronald Hoeksel van Baker Tilly: ,,De club heeft ons in al die jaren zoveel moois gegeven. Nu is het aan ons om via deze weg wat terug te doen. Het voelt dan ook goed de overeenkomst juist nu te verlengen en samen de toekomst in te stappen. Waarbij we natuurlijk hopen zo snel als mogelijk weer van een wedstrijd vanuit de Baker Tilly Loge PLUS te genieten!” 

Eredivisie partners