Al vanaf €7,50 naar PEC - Heracles

Al vanaf €7,50 naar PEC - Heracles

Zaterdag speelt PEC Zwolle een belangrijke thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De vrije kaartverkoop voor dit duel loopt goed en je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) tickets te kopen. Wil jij erbij zijn, wacht dan niet langer en koop vandaag nog jouw kaart.

Koop nu jouw kaart PEC Zwolle – Heracles Almelo en je krijgt een kaartje voor de bekerwedstrijd tegen De Graafschap op dinsdag 26 oktober cadeau!


PEC Zwolle – Heracles Almelo

Zaterdag 23 oktober, 20.00 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor deze wedstrijd online in de ticketshop. Voor het duel tegen Heracles Almelo geldt vrije verkoop, je hebt dus geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) wedstrijdkaarten aan te schaffen. Tickets voor PEC Zwolle – Heracles Almelo bestel je simpel en snel via deze link. Je kunt maximaal 4 tickets per persoon bestellen.


MAC3PARK stadion

Ook in het MAC3PARK stadion kan je voor kaarten terecht. Hiervoor kan je op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.00 uur terecht bij de informatiekassa. Deze tref je tussen de hoofdingang en PEC Zwolle Fanshop in. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) wedstrijdkaarten aan te schaffen. 


Groepsactie

Voor meer informatie over het bezoeken van de wedstrijd met een groep, mail naar info@peczwolle.nl of bel 038-4534948.


Wedstrijddag PEC Zwolle – Heracles Almelo

Mocht het duel tegen Heracles Almelo zaterdag 23 oktober nog niet uitverkocht zijn, dan opent de informatiekassa om 18.00 uur voor kaartverkoop. Deze vind je tussen de hoofdingang en de fanshop. Een seizoenkaart of clubkaart is daarbij niet verplicht, maar wel een geldig legitimatiebewijs uit de regio.


Supporters Heracles Almelo

Fans van Heracles Almelo zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de bezoekende club zelf.

Eredivisie partners