Vijftigste nieuw businessclublid!

Vijftigste nieuw businessclublid!

Een mooie mijlpaal op de donderdagmiddag. Zojuist heeft PEC Zwolle het vijftigste(!) nieuwe businessclublid van dit seizoen verwelkomt. Richard Bender, uitgever van onder andere Sport en lifestyle Overijssel, tekende vanmiddag in het stadion zijn overeenkomst.

Met het vijftigste nieuwe lid van het seizoen, zijn er momenteel een recordaantal leden aangesloten bij het netwerk van PEC Zwolle. Edwin Peterman, commercieel directeur: ,,Dit prachtige aantal maakt ons trots. Het zegt veel over de commerciële groei van de club dat er steeds meer nieuwe partijen de weg naar ons MAC3PARK stadion weten te vinden. Het netwerk van PEC Zwolle in stad en regio bloeit als nooit tevoren en weet elk jaar weer meer mensen te verbinden.”


Neem gerust contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden om toe te treden tot het netwerk van PEC Zwolle? Neem geheel vrijblijvend contact op met de commerciële afdeling van de club via een e-mail naar commercie@peczwolle.nl.


LinkedIn

Meer inzicht krijgen in de commerciële activiteiten van de club? Volg PEC Zwolle dan via LinkedIn. Hier worden met regelmaat updates geplaatst en krijg je een unieke kijk achter de commerciële schermen.

Onze partners

Matchday Pass (2020)