PEC Zwolle Community Champions

PEC Zwolle Community Champions

Community Champions is een ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf, waarbij jij de samenleving sterker maakt. De kans om niet alleen betrokken te zijn bij PEC Zwolle en je wijk, maar ook een echte ambassadeur te worden voor onze club. Samen geven wij jouw traject vorm!

Regio Zwolle United, de maatschappelijke stichting van PEC Zwolle, zoekt naar jongeren uit de regio die het verschil willen maken in hun gemeente / wijk. Vanaf maart 2023 starten we met een 16 weken durend traject. Tijdens dit traject ga jij, samen met PEC Zwolle en Regio Zwolle United, je talenten ontdekken, iets doen voor een ander en ontmoet je nieuwe mensen.

 

Community Champions

Community Champions is een Maatschappelijke diensttijd (MDT) project in samenwerking met andere betaald voetbalorganisaties, EFDN (European Football for Development Network) en de Eredivisie. Het project richt zich op jongeren tussen de 18 en 27 jaar oud. In groepsverband volg jij een 16 weken durend traject in het stadion van PEC Zwolle, waarbij jij je gemiddeld in totaal vijf uur per week vrijwillig inzet.

 

In het kort

In de eerste week vindt een intake moment (contractondertekening) plaats voor eigen leerdoelen. In de weken daarna ga jij met je groepsgenoten aan de slag met:

👉🏼 Buurbijdrages verzorgen;

👉🏼 Meerdere workshops volgen;

👉🏼 Meelopen met een medewerker bij de club;

👉🏼 Kennismaken met meerdere bedrijven;

👉🏼 Wekelijks sporten in teamverband;

👉🏼 Deelnemen aan landelijke eindevenement.

 

Beloning

Naast de maatschappelijke impact die jij en groepsgenoten maken, wordt de inzet beloont met een officiële MDT-certificaat, dat mooi op jouw CV staat. Daarnaast spaar jij door middel van het Community Champions puntensysteem voor mooie prijzen van PEC Zwolle.

 

Deelnemen

👉🏼 Ben je tussen de 18 en 27 jaar?

👉🏼 Woon je in Zwolle of Regio Zwolle?

👉🏼 Wil je iets betekenen voor jouw gemeente/ wijk?

👉🏼 Wil je nieuwe mensen leren kennen, iets doen voor een ander en jouw talenten ontdekken?


Alle vragen met een ‘ja’ beantwoord? Dan zoeken wij jou! Meld je aan voor de Community Champions bij PEC Zwolle en start in maart 2023 met een uniek op voetbal gebaseerd MDT-traject!


🗓️ Datum: vrijdag 10 maart t/m vrijdag 14 juli

⏰ Dag: elke vrijdag van 9.00 t/m 14.00 uur

📍 Locatie: Clubhuis Regio Zwolle (stadion PEC Zwolle)

 

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Dan kan je contact opnemen met Christian Mol via cmol@peczwolle.nl

Meld je hier aan

De andere deelnemende clubs zijn: Feyenoord, FC Twente, Vitesse, Sparta Rotterdam, FC Groningen, De Graafschap, FC Volendam, Excelsior, FC Utrecht, NAC Breda, Willem II, Cambuur Leeuwarden, FC Emmen en Heracles Almelo. En in samenwerking met Eredivisie en EFDN (European Football for Development Network).

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023