Matchday Pass
Terug
Terug

Matchday Pass

Drie thuiswedstrijden naar keuze er live bij zijn voor een speciale actieprijs? Dat kan met de PEC Zwolle Matchday Pass. Jij kiest zelf bij welke drie thuiswedstrijden jij er in het seizoen 2019-2020 bij bent. Inclusief vrije stoelkeuze per wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

Hoe de Matchday Pass werkt

De Matchday Pass koop je heel gemakkelijk online of in de PEC Zwolle Fanshop en is net als onze tickets verkrijgbaar in de categorieën: t/m 12 jaar, 13 t/m 18 jaar en 19 jaar en ouder. Met een Matchday Pass bezoek je drie thuiswedstrijden van PEC Zwolle voor een speciale actieprijs.


Wedstrijden tweede seizoenshelft

Tegenstanders tweede seizoenshelft (thuis): Heracles Almelo, VVV-Venlo, FC Twente, SC Heerenveen en FC Emmen. Bekijk hier het complete speelschema incl. speeldata- en tijden. De Matchday Pass is verkrijgbaar voor alle leeftijdscategorieën:


Prijzen (klik op de betreffende leeftijdscategorie)


Voorrangsperiode voor topwedstrijden

Daarnaast kan jij ook gebruikmaken van een voorrangsperiode bij het bestellen van tickets voor topwedstrijden. Hier word jij dan per e-mail over geïnformeerd.---

Veelgestelde vragen


Hoe werkt de Matchday Pass?

Wanneer je de Matchday Pass hebt gekocht wordt deze toegevoegd aan je account. Zodra je een ticket voor een wedstrijd koopt, wordt het bedrag in je winkelmandje automatisch verrekend en op € 0,00 gezet.


Is de Matchday Pass persoonsgebonden?

Ja, de Matchday Pass is persoonsgebonden.


Kan iedereen een Matchday Pass aanschaffen?

Omdat het voor onze topwedstrijd tegen Feyenoord verplicht is om in het bezit te zijn van een PEC Zwolle seizoenkaart of PEC Zwolle clubcard, kun je alleen een Matchday Pass aanschaffen wanneer je geen clubcard of seizoenkaart van een andere club dan PEC Zwolle hebt.


Wanneer start de speciale voorverkoopperiode voor Feyenoord voor Matchday Pass houders?

Over de speciale voorverkoopperiode van PEC Zwolle – Feyenoord word je per mail geïnformeerd zodra deze bekend is.


Is het mogelijk om met een Matchday Pass op alle publieke tribunes een ticket te verkrijgen?

De aanschaf van tickets met een Matchday Pass voor specifieke leeftijden lopen in lijn met de reguliere algemene voorwaarden.


Andere vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@peczwolle.nl, te bellen naar 038-453 49 48 of kom langs in PEC Zwolle Fanshop (elke werkdag geopend van 8.30 - 17.00 uur).

Eredivisie partners