KUBUS Zwolle

KUBUS Zwolle

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: John Boerhof, eigenaar van KUBUS Zwolle, Elburg en Dronten.

Wie bent u? 

Ik ben John Boerhof, eigenaar van KUBUS Zwolle, Elburg en Dronten 


Wat doet uw bedrijf? 

Wij zijn een administratiekantoor voor het MKB binnen de Kubus Franchisemodule. Wij kunnen de complete administratie verzorgen en daarmee de ondernemers ontzorgen van elke onderneming. Dit kan een eenmanszaak, V.O.F., B.V., N.V. Stichting of Coöperatie zijn. De werkzaamheden bestaand uit het verwerken van de administratie (archiveren, coderen en inboeken) het doen van de BTW aangiften, loonadministratie, opstellen van jaarrekeningen, doen vaan aangiften vennootschapsbelasting, het doen van aangiften inkomstenbelasting en het deponeren van de cijfers bij de KvK. Binnen Kubus hebben we specialisten, zoals accountants, fiscalisten, juristen, assurantiën voor uw prive en zakelijke verzekeringen, waar wij gebruik van kunnen maken indien de ondernemer dat wenst. Als onder dezelfde naam, met een vaste pakketprijs en korte lijnen, waardoor we dicht bij de ondernemer staan. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle? 

Als echte Zwollenaar en supporter van PEC Zwolle wil ik zo mijn steentje bijdragen aan het succes. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?  

Promotie van PEC Zwolle in het seizoen 1977/1978 naar de Eredivisie, toen alleen nog wel een paar jaar jonger dan nu bij aanwezig.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien? 

De diversiteit aan bedrijven is groot binnen de Businessclub, dus zo een bedrijf te noemen kan ik niet. 


Meer informatie 

KUBUS Zwolle

Eredivisie partners