PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent

PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent is hét kinderfeest van Zwolle. Vooraf aan de wedstrijd PEC Zwolle - AZ wordt het Eventcenter (MAC³PARK stadion) omgetoverd tot een grote kidshal met vele leuke en leerzame activiteiten rondom het thema: Leven als een Prof!

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent is uitverkocht!

PRAKTISCHE INFORMATIE


Bereid je voor als een prof! Zondag is het zover; dan vindt het ‘PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent’ en jij bent daarbij! Hierbij sturen wij jou alvast de praktische informatie toe, zodat jij je kan voorbereiden als een echte prof!

  • Locatie: Eventcenter (MAC3PARK stadion).
  • Tijdstip: 10.00 - 12.00 uur.
  • Neem je ticket voor het Kidsevent uitgeprint mee.
  • Eigen drinken en eten niet toegestaan. Uiteraard is er wel horecagelegenheid rondom het Kidsevent.

Parkeren

Leef als een Prof en kom met de fiets! Kom je toch met de auto? Dan is ons advies om te parkeren op het terrein bij IntermeZZo, navigatie-adres: Dokter van Thienenweg 1A (8025 AL Zwolle). Let op: vanaf hier is het ongeveer 8-10 minuten lopen naar het Eventcenter (MAC3PARK stadion).


Wat gaan we allemaal doen?

Ontvang bij binnenkomst jouw programmaboekje, scoor selfies en handtekeningen en behaal hèt officiële PEC-diploma door een bal zo hard mogelijk te schieten, te gamen met de eSporters van PEC Zwolle, jezelf te laten schminken door Molecaten, te knutselen of een tekening te maken of bijvoorbeeld door het maken van jouw eigen lekkere en gezonde fruitslang. Van 10.00 tot 12.00 uur kan je meedoen aan deze én nog meer activiteiten, terwijl ook nog het volgende plaatsvindt op het centrale plein:


Centraal programma

10.00 uur: Inloop in het Eventcenter

10.15 uur: Interview met een speelster van PEC Zwolle Vrouwen

10.30 uur: De Zwolfje show - Doe lekker gek en dans met mascotte Zwolfje!

10.45 uur: Interview met een PEC Zwolle eSporter

11.00 uur: Doe mee met de 'Leven als een Prof'-Quiz en win een weekend/midweek Molecaten of een Meet&Greet met PEC Zwolle spelers na afloop van PEC Zwolle - AZ

11.30 uur: Kids-persconferentie


Indien in bezit van een wedstrijdticket:

12.00 uur: Ga naar de tribunes voor PEC Zwolle – AZ

12.15 uur: wedstrijd PEC Zwolle - AZ


Wij hebben er heel veel zin in en jij hopelijk ook. Tot zondag! ?

Eredivisie partners