PEC Zwolle Kerstgeschenk

PEC Zwolle Kerstgeschenk

De decembermaand komt eraan. Een maand die (normaliter) bol staat van gezellige activiteiten met elkaar. Het is goed om dan ook stil te staan bij mensen voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is; de alleenstaande, en vaak ook eenzame oudere. Dit jaar wellicht wel meer dan de voorgaande jaren. Daarom gaat PEC Zwolle United, in samenwerking met Schuttelaar Wijnen & Geschenken, tientallen ouderen een hart onder de riem steken door het bezorgen van een speciaal PEC Zwolle Kerstgeschenk.

- INSCHRIJVING GESLOTEN -

Het is helaas niet meer mogelijk om iemand aan te melden voor de actie. Indien je reeds iemand hebt aangemeld en diegene wordt uitgekozen, dan ontvang je van ons vooraf bericht.

Doelgroep

Natuurlijk zouden we graag zo veel mogelijk mensen willen verrassen, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen we het PEC Zwolle Kerstgeschenk laten toekomen aan de alleenstaande oudere, die nog op zichzelf woont. We beseffen dat mensen die bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum wonen zich ook best wel eens alleen voelen, maar die kunnen toch wat meer terugvallen op de mensen binnen de zorginstelling.


Aanmelden

Ken jij iemand die het verdient om verrast te worden met dit Kerstgeschenk? De oudere buurvrouw verderop in de straat, waar nooit iemand op bezoek komt. Of de opa die zijn kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze bijvoorbeeld te ver weg wonen. Je kunt iemand nomineren via het onderstaande formulier. Dit kan iemand uit Zwolle zijn, maar ook iemand uit de regio.


Wacht niet te lang met aanmelden; dit kan t/m maandag 30 november 2020. We starten in de tweede week van december met het rondbrengen van de Kerstgeschenken. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf van ons een berichtje. Met deze actie hopen PEC Zwolle United en Schuttelaar Wijnen & Geschenken een aantal ouderen toch letterlijk een lichtpuntje te kunnen bezorgen in deze lastige tijd.

Eredivisie partners