Iedema Projectstoffeerders

Iedema Projectstoffeerders

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met Iedema Projectstoffeerders.

1 Wie bent u?

Mijn naam is Ronald Durieux, ik ben 44 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Petra en onze dochters in Nieuwleusen. Ik ben Vestigingsmanager bij Iedema Projectstoffeerders Zwolle en in mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te gaan hardlopen, te volleyballen en ik ga graag op vakantie.

 

2 Wat doet uw bedrijf?

Iedema Projectstoffeerders is specialist in het leggen van vloeren en het aanbrengen van raambekleding, inclusief binnenzonwering. Deze inrichtings- en stofferingsprojecten vragen om een goed plan met een advies op maat. Dit doen wij in de sectoren: zorg, onderwijs, overheid, kantoren, recreatie en retail. Onze ambitie is vakmanschap met landelijke dekking, maar met een regionaal karakter. Dit is met vijf vestigingen, o.a. in Zwolle, goed uitvoerbaar. Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij onze eigen Iedema Academy, een eigen opleidingscentrum voor stoffeerders. Voor elk project ben je verzekerd van een vakspecialist.


3 Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Als Zwols bedrijf is het mooi om via het voetbal in contact te komen met andere mensen en bedrijven uit de regio en natuurlijk dragen we PEC Zwolle een warm hart toe. We zijn uiteraard aanwezig bij de thuiswedstrijden, maar ook proberen we regelmatig aanwezig te zijn bij andere netwerkbijeenkomsten van PEC Zwolle.


4 Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Mijn mooiste herinnering aan PEC Zwolle is het winnen van de Bekerfinale en de leuke sponsordag van afgelopen zomer.

 

Meer informatie 

Iedema Projectstoffeerders

Eredivisie partners