Hemmink

Hemmink

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze keer maakt u kennis met Hilco Knul van Hemmink B.V.

1. Wie bent u?

Hilco Knul en vader van 2 kinderen, Dion en Loïs, getrouwd met Sandra. Wij wonen in IJsselmuiden (gemeente Kampen), dicht bij de prachtige rivier de IJssel en in mijn geboortestad Kampen. Als verbinder breng ik graag mensen met elkaar in contact en verbind ik problemen/behoeften aan oplossingen. 


Als Commercieel Directeur bij Hemmink, waar ik sinds april 2016 werkzaam ben, werk ik samen met een groep enthousiaste en gedreven collega’s en helpen wij onze klanten met het waarmaken van hun ambities. Dit doen wij door het toevoegen van waarde, het oplossen van de problemen die zij ervaren, het invullen van de behoeften en daarnaast natuurlijk aan het resultaat van onze onderneming (win-win).


2. Wat doet uw bedrijf? 

Hemmink helpt professionals met elektrotechnische oplossingen voor veilig en comfortabel wonen, snel & slim installeren en voor industriële toepassingen. Dit doen wij met producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de woningbouw, utiliteit en industrie. Hemmink investeert in haar personeel. Ik ben er trots op dat Hemmink tot een van de beste geleide bedrijven (Best Managed Companies) van het Nederlandse midden- en grootbedrijf behoort. Hemmink is door haar personeel gekozen als ‘Beste Werkgever 2017-2018’.


Vanuit onze missie om te verbinden, neemt Hemmink maatschappelijk ook haar verantwoordelijkheid. Zo sponsort Hemmink diverse internationale, landelijke en regionale organisaties en initiatieven, waaronder PEC Zwolle United en PEC Zwolle. Leer ons snel en gemakkelijk kennen en bekijk deze infographic.


3. Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid steunen wij graag onze lokale voetbalclub PEC Zwolle. Veel collega’s zijn voetballiefhebbers en wij zijn, als Zwols familiebedrijf, natuurlijk erg trots op PEC Zwolle. 


Vanwege de verantwoordelijkheid die wij voelen, steunen wij vooral ook PEC Zwolle United. Vele collega’s helpen regelmatig mee om met groepen vanuit PEC Zwolle United diverse mensen een leuke voetbalbelevenis te bieden. 


Hemmink heeft klanten door heel Nederland die wij ook graag meenemen naar een wedstrijd van PEC Zwolle; de feedback die wij hier altijd op krijgen is altijd positief. Onze klanten genieten, tenzij wij ‘de club waar zij fan van zijn’ hebben verslagen. Vaak is dat met een biertje en een bitterbal snel weer naar de achtergrond te dringen.


4. Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Met klanten uit Rotterdam heb ik eens een wedstrijd meegemaakt waarbij PEC Zwolle en Feyenoord in evenwicht bleven in de eerste helft. In de rust gaf ik aan dat ik verwachtte dat PEC Zwolle in de tweede helft van de wedstrijd haar favoriete kant op ging spelen, naar vak Noord toe, en dat dat zeker twee doelpunten op ging leveren. Laat dat nu precies gebeuren! Het zijn hele leuke en goede relaties van mij en ik had met ze te doen, maar ja, PEC Zwolle had wel gewonnen!


Meer informatie 

Bezoek hier de website van Hemmink: Hemmink B.V. | Importeur van elektronisch installatiemateriaal

Eredivisie partners