Harskamp Daken BV

Harskamp Daken BV

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vier vragen maakt u kennis met onze sponsoren. Hieronder de antwoorden van Harrie Harskamp, Harskamp Daken BV.

Wat doet uw bedrijf? 

Harskamp Daken is sinds 1995 het enige dakdekkersbedrijf dat alle disciplines met betrekking tot daken aanbiedt. Of het nu gaat om een plat dak met bitumen of kunststof, een hellend dak met dakpannen of leien, zinken dakgoten of een bekleding met felsen, het zetten van een dakraam, zonnepanelen, groene daken of dakterrassen. Harskamp heeft het allemaal onder één dak ! Met circa 25 collega’s in de buitendienst van Meppel en Zwolle bedienen we particulieren, woningcorporaties en bouwbedrijven. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle? 

Ongeveer twee jaar geleden begonnen we met een klein ‘thuishonk’ in Zwolle. In Zwolle was vreemd genoeg geen allround dakdekkersbedrijf gevestigd. Op wat ‘brievenbusbedrijven’ na wellicht. Met een flink aantal Zwolse collega’s is het een markt die we graag oppakken. En dat gaat heel goed. PEC Zwolle is voor ons de manier om onszelf te presenteren bij de diversiteit aan bedrijven en particulieren uiteraard. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle? 

Het jaarlijks tekenen van het sponsorcontract op het dak van het stadion. 


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien? 

Scania (reeds sponsor) is één van onze gewaardeerde opdrachtgevers en zou ik ‘hier’ graag eens ontmoeten. Als nieuwe sponsor zou ik Royal Kelders Zwolle er graag bij zien komen. 


Meer informatie 

Harskamp Daken BV

Eredivisie partners