Get Work

Get Work

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Claudia Ruiter van Get Work.

Wie bent u?  

Mijn naam is Claudia Ruiter en ik ben algemeen directeur van Get Work. Wij zijn de arbeidsexpert in uitvoerend werk in de regio.


Wat doet uw bedrijf?    

De naam verraadt het al toch? We zijn een arbeidsbemiddelaar, maar dan op regionaal niveau, daar zijn we op ons best. In de buurt van Raalte, Zwolle, Epe, Heerde, Nunspeet, Dronten, Baarn, Nijverdal en Lelystad zijn we een grote speler in de uitzendmarkt. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

Get Work zit tot de nok gevuld met voetballiefhebbers, waardoor een sponsorschap bij PEC Zwolle aanvoelde als een ontzettend logische keuze. Verder sluiten de ambities van PEC Zwolle, groots zijn in de regio en op die manier prachtige resultaten boeken (zowel op sportief als sociaal vlak), prachtig aan bij onze filosofie. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

Wat mij het meeste bijblijft, is de warmte en de betrokkenheid binnen PEC Zwolle. Het is altijd fijn om er te zijn, en dat kwam prachtig tot uiting toen ik samen met een vriendin een wedstrijd van PEC Zwolle bezocht, en er een plaats was geregeld voor haar terminaal zieke vader. PEC Zwolle pakte dat zo prachtig op. Alles werd voor hem geregeld en als klap op de vuurpijl was er een bal geregeld die door alle spelers gesigneerd was.


Dat soort aandacht voor details is waardoor ik me zo betrokken voel bij PEC Zwolle en waarom het prachtig is om sponsor te zijn van de blauwvingers. Het is een mate van betrokkenheid bij de community rondom een voetbalclub die we als bedrijven allemaal zouden moeten ambiëren.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

The Post - Ze zijn een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van Brand Marketing en het is altijd leuk om te leren van de specialisten. De directeur Carlijn Postma is een fascinerende vrouw!


Meer informatie 

Get Work

Eredivisie partners