Flexpoint

Flexpoint

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Ido de Jonge, commercieel manager bij Flexpoint.

Wie bent u?  

Ido de Jonge en als commercieel manager bij Flexpoint verantwoordelijk voor de regio Noordoost.  


Wat doet uw bedrijf?  

Flexpoint is onderdeel van de Flexpoint Group, een internationale HR dienstverlener met meer dan 250 FTE medewerkers en 50 vestigingen in België en Nederland. Dagelijks werken meer dan 7000 flexkrachten voor onze opdrachtgevers. Door de heldere keuze om ons te specialiseren op een aantal marktsegmenten zijn we uitgegroeid tot de ultieme HR-dienstverlener in dat segment. Flexpoint concentreert haar dienstverlening rondom een drietal marktsegmenten:  

•   Industrie  

•   Logistiek  

•   Office  


We werken vanuit onze vestigingen te Zwolle en Groningen met een enthousiast team van arbeidsmarktspecialisten. Met kennis van de lokale arbeidsmarkt én bovenal met passie voor ons vak werken we dagelijks aan het invullen van de personele vraag van onze opdrachtgevers, zowel op tijdelijke als permanente basis.  


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?  

De ongedwongen sfeer binnen de club én de gedrevenheid van de vertegenwoordigers van de Businessclub om de juiste verbindingen tussen ondernemers te leggen spreken ons zeer aan. De contacten die we opdoen tijdens de thuiswedstrijden en de diverse netwerkevents zijn voor ons zeker van toegevoegde waarde. Als sponsor bij PEC Zwolle zien wij onze naamsbekendheid en ons netwerk in de regio Zwolle dan ook steeds verder groeien.  


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?   

Gek genoeg is dat de verliespartij dit seizoen geweest tegen PSV (0-1). Tegen de waarschijnlijk aanstaande kampioen van Nederland was PEC Zwolle de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en werd er pas verloren door een gestolen goal van PSV in de allerlaatste minuut. Een prachtige pot voetbal waar een club als PEC Zwolle trots op mag zijn!    


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?  

Bedrijven die op zoek zijn naar een versterking van hun netwerk in de regio kunnen zich uitstekend aansluiten bij de Businessclub van PEC Zwolle.   

   

Meer informatie  

Flexpoint 

Eredivisie partners