Firm & Finance Advocaten

Firm & Finance Advocaten

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met Mark Volkerink van Firm & Finance Advocaten.

1. Wie bent u?

Mark Volkerink, al bijna 20 jaar advocaat. Ik ben voornamelijk werkzaam in op het gebied van het ondernemingsrecht en faillissementsrecht. 


2. Wat doet uw bedrijf? 

Firm & Finance Advocaten is een advocatenkantoor in Zwolle dat zich specifiek richt op ondernemers. Ons kantoor verleent rechtsbijstand aan ondernemers op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht, financieel recht en overeenkomstenrecht. Per 1 februari 2019 is ons team uitgebreid met een zeer ervaren arbeidsrechtspecialist. De advocaten van ons kantoor zijn juridische specialisten.


3. Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

PEC Zwolle draagt bij aan een goed ondernemersklimaat in de Regio Zwolle en heeft een sterk regionaal netwerk. In de businessclub ontmoeten wij ondernemers met wie wij kunnen samenwerken en kennis kunnen delen.


4. Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Mijn herinnering aan PEC Zwolle gaat terug tot de jaren 80. Een periode waarin bekende voetballers rondliepen bij de club, zoals Piet Schrijvers, Johnny Rep en Cees van Kooten. PEC Zwolle beleefde toen in mijn beleving een mooie periode. Inmiddels is veel veranderd, maar de organisatie van de club is volgens mij veel professioneler geworden.


Meer informatie 

Meer over Firm & Finance Advocaten

Eredivisie partners