Feestdagenpakket

Feestdagenpakket

PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een mooi feestdagengeschenk. Na de zeer geslaagde actie van vorig jaar, met bijzonder mooie ontmoetingen, kan een vervolg niet uitblijven. Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Schuttelaar Wijnen & Geschenken.

Natuurlijk willen we graag zo veel mogelijk ouderen verrassen die het moeilijk hebben, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen we het PEC Zwolle feestdagenpakket laten toekomen aan een specifieke doelgroep, namelijk de alleenstaande oudere die nog op zichzelf woont.


Nomineren

Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand nomineren via het onderstaande formulier. Dit kan t/m maandag 13 december.


Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien we opnieuw veel aanmeldingen verwachten.


Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf van ons een berichtje. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen. De pakketten worden in de laatste week van december bezorgd.

NOMINEREN

Van de aanmelder

Van de ontvanger

Enkele foto's van de vorige editie (december 2020)

Eredivisie partners