Feestdagenpakket

Feestdagenpakket

Regio Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een mooi feestdagenpakket. Na de zeer geslaagde eerdere twee edities, met bijzonder mooie ontmoetingen, kan een vervolg niet uitblijven. Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Schuttelaar Wijnen & Geschenken en maatschappelijk partner DHL Cares.

Natuurlijk willen we graag zo veel mogelijk ouderen verrassen die het moeilijk hebben, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen we het PEC Zwolle feestdagenpakket laten toekomen aan een specifieke doelgroep, namelijk alleenstaande ouderen die nog op zichzelf wonen.


Nomineren

Ken jij iemand die het verdient om verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand nomineren via het onderstaande formulier. Dit kan t/m woensdag 14 december.


Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien we opnieuw veel aanmeldingen verwachten.


Inschrijving gesloten

Iemand nomineren is niet meer mogelijk. Je ontvangt hoe dan ook bericht van ons of we jouw nominatie invullen. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen. De pakketten worden op donderdag 29 december bezorgt.

Enkele foto's van de vorige editie (december 2021)

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023