Crowdmedia

Crowdmedia

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Yasser Dehnavi, oprichter van Crowdmedia.

Wie bent u? 

Yasser Dehnavi 36 jaar, woonachtig in Zwolle. Oprichter van Crowdmedia, en heb een enorme fascinatie voor de digitale wereld. 


Wat doet uw bedrijf? 

Geen klant is hetzelfde en geen doelgroep gelijk. Maar één ding hebben ze gemeen en dat is dat ze online te vinden zijn. Bij Crowdmedia maken we daar gebruik van en bouwen we online aan een sterke relatie tussen onze klant en haar eindklant. Dat doen we met technieken als contentmarketing en inboundmarketing. Verder knallen we confetti en eten we roze koeken. Dus als je zin hebt in een marketingfeestje, ben je bij ons aan het juiste adres. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle? 

Nieuwe mensen ontmoeten tijdens een voetbalwedstrijd van onze blauwe helden. Wat wil je nog meer? Voor ons de perfecte manier om met bedrijven in de buurt in gesprek te raken. Samen met mijn collega Aukje zijn we aanwezig op de tribune maar zeker ook daarbuiten. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle? 

Die gaat nog komen, namelijk: het kampioenschap seizoen 2017- 2018! PEC is back. 


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien? 

De Nieuwe Zaak! 


Meer informatie

Crowdmedia

Eredivisie partners