Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week vier enthousiaste samenwerkende partners van: Claassen, Moolenbeek & Partners.

1. Wie zijn jullie?

Wij zijn Ferdinand Zomerman, Ton Gerritsen, Jur van der Laan en John Storm. 4 enthousiaste samenwerkende partners bij 'Claassen, Moolenbeek & Partners' voor Zwolle en omgeving.

 

2. Wat doet uw bedrijf?

Wij adviseren ondernemers in het MKB op het gebied van bedrijfskundige- en financiële vraagstukken. Bijvoorbeeld bij het realiseren van financieringen, het opstellen van strategische plannen, het begeleiden van bedrijfsovernames en het verzorgen van bedrijfswaarderingen. Claassen, Moolenbeek & Partners bestaat sinds 1983 en adviseert met een landelijk team van 70 professionals MKB-ondernemers op bovenstaande gebieden. De ontwikkelde methodieken zijn bewezen succesvol. Duizenden tevreden MKB-ondernemers zijn het resultaat.


3. Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

PEC Zwolle is een ambitieuze voetbalclub met een nuchtere inslag. De gezellige en actieve businessclub, waarin persoonlijk contact centraal staat, spreekt ons enorm aan. Hiermee verwachten wij een positieve boost aan onze business te kunnen geven.

 

4. Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Laatst nog de wedstrijd tegen FC Utrecht. Even leek het niet goed uit te pakken voor PEC Zwolle (1-3 achterstand), maar toen sloegen zij terug en wonnen op een fantastische manier (4-3 winstpartij). Dat was echt een feestje! 

 

5. Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

Wat ons betreft is elke onderneming van harte welkom!

Eredivisie partners