Business seats

Business seats

PEC Zwolle beschikt over diverse businessruimtes, met ieder hun eigen business seats. Als business seat-houder bent u automatisch lid van onze businessclub en geniet u, naast de thuiswedstrijden in het MAC³PARK stadion van diverse faciliteiten. Ook buiten wedstrijddagen.

Businessclub

Business Seats op de hoofdtribune met toegang tot de Businessclub. Hier treft u in een informele ambiance het Zwolse en regionale bedrijfsleven. De Business Seats zijn opgedeeld in de volgende segmenten:


  • Business Seat Starter
  • Business Seat
  • Business Seat Plus
  • Business Seat Premium


Meer informatie

Lounges

Luxe Business Seats op het ereterras, direct voor uw Lounge. Onze Lounges kenmerken zich door een interessant netwerk aan topondernemers en een informele omgeving. Naast toegang tot de Lounges heeft u eveneens toegang tot de Businessclub.


Meer informatie

Wensink Lease Loge

Luxe Business Seats op het ereterras met toegang tot de Wensink Lease Loge, Lounges en Businessclub. De Wensink Lease Loge bestaat uit een netwerk van directie- en managementleden.


Meer informatie

Baker Tilly Loge Plus

In de Baker Tilly Loge Plus bevindt zich een exclusief topnetwerk van directieleden, ondernemers en bestuurders. Dit is de meest exclusieve ruimte van het MAC³PARK stadion. U bekijkt de wedstrijd vanaf een luxe Business Seat op het ereterras, met toegang tot de Baker Tilly Loge Plus, Wensink Lease Loge, Lounges en Businessclub.


Meer informatie

Overzicht zakelijke tribune

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie ontvangen? 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar commercie@peczwolle.nl of te bellen naar 038 453 49 48. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Eredivisie partners