Blåkläder Workwear

Blåkläder Workwear

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week staat de 'werkkledingpartner' Blåkläder Workwear centraal in onze spotlights.

Stel uzelf voor

Ik ben Mathew Vandorpe, Country Manager Blåkläder Workwear BENELUX.


Wat doet uw bedrijf? 

Blåkläder ontwerpt, produceert en levert een zeer breed assortiment kwalitatief hoge en functionele werkkleding, schoenen, handschoenen en accessoires voor zowel dames als heren en gericht op de bouw, schilders, transport en industrie.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Ook in de voetbalwereld zijn er mensen werkzaam achter de schermen, want zonder de technische crew van PEC Zwolle kunnen er geen voetbalwedstrijden plaatsvinden in het MAC³PARK stadion. De crew bestaat uit 12 onderhoudsmensen en 8 personen extra op wedstrijddagen. Alle leden van het "team achter het team" worden voorzien van Blåkläder werkkleding. Blåkläder is officieel werkkleding partner geworden van PEC Zwolle in 2017. Het merk van de voetbalclub staat, net als werkkledingmerk Blåkläder, voor jarenlange traditie en "een ander soort imago".


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Blåkläder brengt meerdere malen per jaar het Workwear Magazine uit met een greep uit het assortiment en leuke acties. De onderhoudsploeg heeft hierin ook mogen shinen met een redactioneel stuk en mooie coverfoto. De fotoshoot met de mannen door André Rump en Peter Boitelle was echt geweldig met een mooi resultaat.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

Niet specifiek één, wij hopen dat er nog veel zullen worden toegevoegd aan de Businessclub.

Eredivisie partners