Atlant

Atlant

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met Martin van Diepen van Atlant.co.

Mijn best bewaarde herinnering aan PEC Zwolle dateert van laaaaaaang geleden. Een koude avond in het stadion van PEC Zwolle. PEC Zwolle tegen Feyenoord. Het was 1983 en ik was 23. Eén van mijn favoriete spelers was Jan Weggelaar. Klein, maar wat een bijter!


Rechtshalf Johnny Rep van PEC Zwolle blonk uit in deze wedstrijd. Hij speelde zich in de kijker tegen Feyenoord en later stond hij bij Feyenoord onder contract. In deze wedstrijd genoten wij van PEC Zwolle echter van Johnny, die zijn rechtstreekse tegenstander volledig uit de wedstrijd speelde. Wat een geweldig elftal had PEC! Ik kan mij niet alle namen meer herinneren, maar een paar die mij zijn bijgebleven zijn: Alex Booy, Jan Weggelaar, Johnny Rep, Piet Keizer en Foeke Booy.


Nu zijn wij sponsor van PEC Zwolle dat ook nu een mooi elftal heeft. Helaas kreeg PEC Zwolle tegen PSV niet kreeg waar het meer dan recht op had: 3 welverdiende punten. Frustratie alom. John van 't Schip maakt er een mooi voetballend team van en de punten? Die gaan komen!


Atlant.co

En nu dan over Atlant.co. Partner in ontwikkeling en groei. Wij staan naast de ondernemer om hem te ondersteunen in zijn groeidoelstelling. Daarbij verzorgen wij maatwerk training en coaching, gericht op het gedrag: commerciële en management- en leiderschapstrainingen. Voor ondernemingen die groeifinanciering nodig hebben, maken wij gebruik van een mooi financieel netwerk en ondersteunen wij om een financierbaar en fiatteerbaar plan te schrijven.


Ik ben Martin van Diepen, medeaandeelhouder van Atlant. Dol op mijn gezin, mijn werk en... voetbal! Wat ik aan techniek mis, maakt mijn enthousiasme goed. Nu ook nog "even" aan mijn conditie werken.


Wij zijn sponsor van PEC Zwolle om het zakelijk nuttige te combineren met op een prettige manier in contact te komen met mede-ondernemers. En dat graag op een aangenaam prettige manier. Vergelijkbaar met de manier waarop wij graag onze begeleiding verzorgen bij onze klanten: Aangenaam Professioneel!


Wij hebben een uitstekende relatie met IJsselvliet strategie en advies. Helaas zijn zij geen lid meer van PEC Zwolle. Toch zie ik ernaar uit dat zij ook weer sponsor worden!


Meer informatie 

Atlant.co

Eredivisie partners