Assistent-scheidsrechter voetbalacademie

Assistent-scheidsrechter voetbalacademie

De PEC Zwolle voetbalacademie vertoont een spectaculaire groei in kwantiteit en kwaliteit en is onderscheiden met het certificaat Nationale Voetbalacademie. Het komende seizoen spelen alle teams op het hoogste of een na hoogste niveau. Voor enkele teams zijn we op zoek naar een assistent scheidsrechter. Wil jij onderdeel uit maken van een professionele opleiding? Dan is dit je kans. De PEC Zwolle voetbalacademie wil jeugdspelers, trainers, teammanagers en assistent scheidsrechters zo optimaal mogelijk begeleiden. De assistent scheidsrechter werkt als vrijwilliger voor de PEC Zwolle voetbalacademie en is beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag).

Je beschikt (bij voorbaat) over een basisdiploma (assistent) scheidsrechter en vanzelfsprekend ken je de regels van het voetbal. Je hebt de mogelijkheid om twee kaarten per thuisduel te ontvangen en wordt opgenomen in het vrijwilligersteam van PEC Zwolle met alle voordelen van dien.


Ben je geïnteresseerd in deze vrijwillige functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk (bij voorkeur per e-mail) jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar voetbalacademie@peczwolle.nl o.v.v. ‘vacature assistent scheidsrechter’. 

Divisiepartners