4IT Professionals

4IT Professionals

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Sarris Westerkamp van 4IT Professionals en 4IT Recruitment.

Wie bent u?  

Sarris Westerkamp, 44 jaar en woonachtig in Kampen. Samen met Jurgen van den Berg eigenaar en oprichter van 4IT Professionals en 4IT Recruitment.  


Wat doet uw bedrijf?    

4IT Professionals is een kennisorganisatie en onafhankelijke dienstverlener op het snijvlak van Business en IT. Onze focus ligt op Informatie Management, Functioneel Beheer, Informatie Analyse en Business Analyse. Enerzijds zorgen wij bij onze opdrachtgevers voor een passende invulling als het gaat om een capaciteitsvraagstuk. Daarnaast bieden onze professionals op basis van hun hard- en soft skills een extra toegevoegde waarde, waarmee zij de business en IT ondersteunen. Het succes van 4IT Professionals wordt in belangrijke mate bepaald door de persoonlijke drijfveren en ondernemerschap van onze medewerkers. 4IT Professionals staat garant voor: persoonlijk contact, mensgerichtheid, betrokkenheid en deskundigheid. Maar vooral ook voor plezier en passie voor je werk en 4IT! Voor een nadere kennismaking ben je van harte welkom op onze vestigingen Zwolle en Arnhem.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

4IT Professionals werkt graag regionaal. Daarom sponsort 4IT Professionals regionale activiteiten. Daarnaast zijn Jurgen en ik gek op voetbal. Wat is mooier om je passie voor werk en voetbal te kunnen combineren. Ook heeft PEC Zwolle een mooi netwerk waarvoor diverse activiteiten worden georganiseerd. Zelf ben ik lid van het PEC Zwolle Business voetbalteam en het PEC Peleton.


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

Uiteraard de gewonnen bekerfinale tegen Ajax, maar ook het meemaken van het kampioenschap van PSV welke zij behaalden in het MAC³PARK stadion!


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

Elk bedrijf wat verbinding zoekt met andere ondernemers en zich verbonden voelt met de regio Zwolle.


Meer informatie 

4IT Professionals 

Eredivisie partners