4coatings

4coatings

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met 4coatings.

1 Wie bent u?

Mijn naam is Henri Knipmeijer, 37 jaar en woonachtig in de Wijk. Ik woon samen met Nicolien Vrielink en heb drie kinderen van 10, 8 en 6 jaar. Collega en mede-eigenaar van 4coatings is Ronald Dijkshoorn, ook woonachtig in de Wijk. Hij woont samen met Chantal Lentelink en zij hebben samen een zoontje van 4 jaar.

 

2 Wat doet uw bedrijf?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van keramische coatings, in de volksmond ook wel glascoating genoemd. Dit brengen wij aan op bijna elk gewenst oppervlak. Denk hierbij aan: auto`s, trucks en campers. Zowel interieur als exterieur. Maar ook fietsen, zonnepanelen, douchecabines, schoenen, tuinmeubilair, aluminium en kunststof kozijnen, glas, rvs, etc. Wij coaten echt alles! Dit is ook ons motto.


De vele voordelen van een coating zijn: het product wordt vuil- en waterafstotend, kan zowel hoge als lage PH-waarden dragen, maar ook alkalische stoffen. Daarnaast behoudt het product zijn kleur- en glans [door onze UV-blokker] en kan het hele hoge temperaturen verdragen tot ca 900 graden.


3 Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Wij zijn sponsor van PEC Zwolle omdat wij de club een warm hart toedragen en met name Henri een fervent voetballiefhebber is. Maar uiteraard zijn wij ook sponsor om ons netwerk uit te breiden en met andere bedrijven in contact te komen.


4 Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Onze leukste herinnering aan PEC Zwolle is de eerste thuiswedstrijd in 2019 tegen Feyenoord. Mooie wedstrijd met een terechte overwinning. En voor mij was het extra bijzonder omdat mijn zoontje, een Feyenoord-fan, mee was. Als wij juichten bij een doelpunt bleef hij stil zitten ;-)


5 Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien? 

Ik denk dat er voor elk wat wils bij de businessclub zit en dat we een leuke groep hebben bij PEC Zwolle.


Meer informatie 

4coatings

Eredivisie partners