sluit SLUIT
Bestel je seizoenkaart voor 2017 - 2018
Sluiten
PEC Zwolle
 

Het grootste zakelijke netwerk van Overijssel

PEC Zwolle biedt alles wat u van een voetbalclub mag verwachten: een team dat op sportief vlak op het hoogste podium presteert, een prachtig stadion met een capaciteit van ruim 12.000 plaatsen, een grote schare enthousiaste fans en een organisatie met groeiambities. 

PEC Zwolle vervult een belangrijke rol in Zwolle (met ruim 120.000 inwoners) in het IJsseldelta gebied. Gezien het verzorgingsgebied en de faciliteiten heeft PEC Zwolle de potentie om een vaste waarde in de Eredivisie te zijn. De ‘Blauwvingers’ willen binnen enkele jaren doorgroeien naar een stabiele middenmootpositie.

PEC Zwolle is echter meer dan de plek waar u iedere thuiswedstrijd een leuke pot voetbal kunt bekijken. De regionale functie van PEC Zwolle gaat verder dan voetbal alleen. Met ruim 600 leden heeft de club het grootste businessnetwerk van de wijde omgeving. Het stadion biedt niet alleen plaats voor zo’n 12.000 toeschouwers, maar beschikt ook over moderne faciliteiten voor velerlei zakelijke activiteiten op en buiten wedstrijddagen. Onze club vormt  het ideale podium waar u uw bedrijf kunt laten zien:

  • aan de sponsoren van PEC Zwolle die tezamen het grootste netwerk van de regio IJsseldelta vormen;  

  • aan de toeschouwers in het stadion en de televisiekijkers van FOX Sports Eredivisie, de samenvatting van de NOS, PEC Zwolle TV, de lezers van de regionale- en landelijke dagbladen;  

  • door deel te nemen aan het ondernemers netwerk;  

  • via reclame-uitingen op de videowalls, de LED-boarding, de reclameborden, lichtmastreclame, skydancers, virtuals en kliklijsten in de omloop van het stadion;  

  • het gehele seizoen lang als Co-, Ster- of Subsponsor;  

  • of per wedstrijd als wedstrijd-, tenue-, bal, extra tijd-, wissel speler-, aanvoerdersband-, of ‘man of the match’-sponsor.