Sluiten
PEC Zwolle
 

Het grootste zakelijke netwerk van de Regio Zwolle

PEC Zwolle biedt alles wat u van een voetbalclub mag verwachten: een team dat op sportief vlak op het hoogste podium presteert, een prachtig stadion met een capaciteit van ruim 13.000 plaatsen, een grote schare enthousiaste fans en een organisatie met groeiambities. 

PEC Zwolle vervult een belangrijke rol in Zwolle (met ruim 120.000 inwoners), in het IJsseldelta gebied. Gezien het verzorgingsgebied en de faciliteiten heeft PEC Zwolle de potentie om een vaste waarde in de Eredivisie te zijn. De club maakt de laatste jaren zowel op sportief als zakelijk gebied een prachtige ontwikkeling door. Enkele recente hoogtepunten zijn: de bekerwinst en de winst van de Johan Cruijff Schaal in 2014, het behalen van de hoogste eindklassering (zesde plaats op de ranglijst) in het seizoen 2014-2015 en de Europese wedstrijd tegen Sparta Praag.

Zakelijk gezien worden via vele wegen sponsoren met elkaar in contact gebracht om het maximale uit hun sponsorschap te halen. Of het nu om naamsbekendheid, relatiebeheer of gewoon een leuke pot live voetbal kijken gaat. Ook buiten wedstrijddagen worden er vele evenementen en (informele) zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: de traditionele businessclubavonden, de sPECtakel businessparty, het trainingskamp, golfdagen en het fitnessontbijt.

PEC Zwolle vormt  het ideale podium waar u uw bedrijf kunt laten zien:
- aan de sponsoren van PEC Zwolle die tezamen het grootste netwerk van de Regio Zwolle vormen;
- aan de toeschouwers in het stadion en de televisiekijkers van FOX Sports Eredivisie, de samenvatting van de NOS, PEC Zwolle TV, de lezers van de regionale- en landelijke dagbladen; 
- door deel te nemen aan het ondernemers netwerk; 
- via reclame-uitingen op social media, de videowalls, LED-boarding, reclameborden, virtuals, het interviewbord en in de lichtmasten; 
- of per wedstrijd als wedstrijd-, bal, of aanvoerdersbandsponsor.

Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken waar uw behoeften liggen en op welke manier wij hier invulling aan kunnen geven. Neem vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar commercie@peczwolle.nl of te bellen naar 038-453 49 48.