sluit SLUIT
Bestel je seizoenkaart voor 2017 - 2018
Sluiten
PEC Zwolle
 

Werken bij PEC Zwolle

PEC Zwolle is een voetbalclub in beweging. Steeds meer fans en sponsoren willen deel uitmaken van de rijke historie en de veelbelovende toekomst van de club. Veel van het succes hangt af van de prestaties op het veld, maar ook daarbuiten moet er het nodige gedaan worden. Wil jij PEC Zwolle helpen om verder te komen? Dat kan! De volgende vacature(s) staan open: 

- Hostess (m/v) bij thuiswedstrijden (meer informatie klik hier).

Voor vacatures in onder meer de evenementenbranche of catering verwijzen wij je graag naar de website van PEC Zwolle Werkt .   

Vacature teammanager PEC Zwolle voetbalacademie.

De PEC Zwolle voetbalacademie vertoont een spectaculaire groei in kwantiteit en kwaliteit en is onderscheiden met het certificaat Nationale Voetbalacademie. Het komende seizoen spelen alle teams op het hoogste,- of een na hoogste niveau. Om deze teams professioneel te begeleiden bij het spelen van wedstrijden is PEC Zwolle voor meerdere teams (O19, O15, O12, O11 en O10) nog op zoek naar teammanagers. Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele opleiding en jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de PEC Zwolle jeugdspelers? Dan is dit je kans. De PEC Zwolle voetbalacademie wil jeugdspelers zo optimaal mogelijk begeleiden in het ontwikkelen van de vaardigheden die tot het vak profvoetballer behoren. Als teammanager werk je als vrijwilliger voor de jeugdopleiding en ben je beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag).

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting de jeugdspelers. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal. De functie is onbetaald. Tegenover de werkzaamheden staat een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan (bij voorkeur per e-mail) jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar voetbalacademie@peczwolle.nl o.v.v. ‘vacature teammanager’.