sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 

Vacature assistent-scheidsrechter Jong PEC Zwolle Vrouwen

Vacature assistent-scheidsrechter Jong PEC Zwolle Vrouwen
Jong PEC Zwolle Vrouwen is op zoek naar een assistent-scheidsrechter om het team professioneel te begeleiden bij het spelen van wedstrijden. Jong PEC Zwolle Vrouwen komt het volgende seizoen uit in de Topklasse, het één-na-hoogste niveau van het vrouwenvoetbal in Nederland. Wil jij onderdeel uit maken van een professionele opleiding en jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspeelsters? Dan is dit jouw kans.

Werkzaamheden
De assistent-scheidsrechter werkt als vrijwilliger voor Jong PEC Zwolle Vrouwen en is beschikbaar op wedstrijddagen (meestal zaterdag). De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

- tijdens wedstrijden optreden als assistent-scheidsrechter;
- ontvangen van de scheidsrechter op wedstrijddagen; 
- een representatieve rol vervullen, bijvoorbeeld richting ouders, tegenstanders en scheidsrechters.

Functie-eisen
In de eerste plaats dien je ervaring te hebben met een soortgelijke functie op amateur niveau. Ook dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting de speelsters. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Tevens ben je representatief, flexibel en punctueel. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal.

Solliciteren
De functie is onbetaald, echter tegenover de werkzaamheden staan twee seizoenkaarten voor de wedstrijden van het eerste elftal van PEC Zwolle en PEC Zwolle Vrouwen. Sollicitanten die in het bezit zijn van het diploma assistent-scheidsrechters genieten de voorkeur. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk (bij voorkeur per e-mail) jouw brief met motivatie en curriculum vitae naar Jacco Teunis, operationeel manager PEC Zwolle Vrouwen. E-mail: jteunis@peczwolle.nl o.v.v. vacature assistent scheidsrechter Jong PEC Zwolle Vrouwen. Reageren kan tot uiterlijk 15 juli 2017.