Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag Jong VVV/ Helmond Sport - PEC Zwolle

Jong PEC Zwolle verliest van Jong VVV/Helmond Sport

Maandagavond speelde Jong PEC Zwolle de competitiewedstrijd tegen Jong VVV/Helmond Sport. Het duel vond plaats in het Lavans stadion en ging om 18.30 uur van start. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Hans Migchelbrink.

Jong PEC Zwolle, met onder meer Giovanni Hiwat, Boris Rasevic en Youssef Fennich in de basis, start niet goed aan de wedstrijd. Jong VVV/Helmond Sport is feller in de duels en krijgt mogelijkheden om de score te openen. Onder meer aanvallers Bas Hendriks en Marc Koot kregen goede kansen, maar de thuisspelende ploeg weet dit (nog) niet om te zetten in doelpunten. Hierdoor gaan beide elftallen de rust in met een 0-0 tussenstand.

Na de rust staan er vergeleken met de basisopstelling drie nieuwe spelers op het veld. Boris Rasevic, Jorben Nieuwenhuis en Youssef Fennich verlaten het veld. Voor hen komen Djarno Hofland, Ricardo Malaihollo en Theo Vogelsang binnen de lijnen. Na 56 minuten moeten de Zwolse beloften met tien man verder nadat Steven Fernandes Pereira zijn tweede gele kaart krijgt. De thuisploeg blijft hierna de gevaarlijkste ploeg en komt na 68 minuten op een 1-0 voorsprong via de ingevallen Ralf Kemper. In de resterende minuten is het Jong VVV/Helmond Sport dat de klok slaat. Het team van Frank van Kempen en Remond Strijbosch scoort in totaal nog drie keer, via Mikey Fecunda (2-0), Bas Hendriks (3-0) en Koot (4-0). Hierdoor eindigt de wedstrijd in een 4-0 nederlaag voor Jong PEC Zwolle.  

Jong VVV/Helmond Sport – Jong PEC Zwolle 4-0 (0-0)
Scheidsrechter: Dhr. Migchelbrink

Opstellingen
Jong VVV/Helmond Sport : Verstappen, Fecunda, V.d. Kerkhof, Weuts, Verberne, Gielen (’60. Van Gool), Koot, Lammers, Carlos David (’60. Kemper), Van Geffen en Hendriks.

Jong PEC Zwolle : Borgman, Fernandes Pereira, Epe, Nieuwenhuis (’46. Vogelsang), Patricio, Domingo Hazewinkel, Fennich (’37. Hofland), Tihouna, Hiwat, Rasevic (’37. Malaihollo) en Usta.

Scoreverloop
‘68. Kemper 1-0
‘77. Fecunda 2-0
‘80. Hendriks 3-0
‘82. Koot 4-0