Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PEC Zwolle - Jong NEC/FC Oss

Jong PEC Zwolle verliest van Jong N.E.C. / Jong FC Oss

Maandagavond heeft Jong PEC Zwolle de competitiewedstrijd tegen Jong N.E.C. / FC Oss verloren. De ploeg van trainer Ron de Groot was met 0-2 te sterk voor de Blauwvingers. Namens Jong N.E.C. / FC Oss wisten Alireza Jahan Bakhsh Jirandeh en Christoph Hemlein het doel te vinden.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Jahan Bakhsh Jirandeh. De Iraanse aanvaller dacht de score in de elfde minuut te openen, maar zag zijn inzet op de lat belanden. In de zeventiende minuut was het wel raak voor de bezoekende ploeg. Na een mooie steekpass door de verdediging van Zwolle schoot Hemlein de bal beheerst achter Jong PEC Zwolle keeper Eser Elmali. Vlak voor de thee was het opnieuw Jong N.E.C. / FC Oss dat het doel wist te vinden. Aanvaller Youri Loen geeft de bal voor in de richting van Jahan Bakhsh Jirandeh, die de 0-2 op het scorebord schoot.

In de tweede helft kreeg het team van trainer Gert Peter de Gunst meer grip op de wedstrijd, maar ondanks kansen voor Adil Tihouna en Kadir Usta, wist de ploeg in de tweede helft niet meer te scoren. Hierdoor won Jong N.E.C. / Jong FC Oss en nam het de drie punten mee de bus in.

Jong PEC Zwolle – Jong N.E.C. / Jong FC Oss 0-2 (0-2)
Scheidsrechter: Edwin Boot

Opstellingen:
Jong N.E.C. / FC Oss: Smits, Arnarson, Hultermans, Janssen, Salim el Abed, Diarra, Tutuarima, Loen, Hemlein, Cilek, Jahanbakhsh
Jong PEC Zwolle: Elmali, Usta, Epe, Talu, Nieuwenhuis, Fennich, Thomas, Patricio, Tihouna, Eloisghiri, Rasevic

Scoreverloop:
17. Hemlein (0-1)
44. Jahan Bakhsh Jirandeh (0-2)