Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PEC Zwolle - Jong NAC Breda

Jong PEC Zwolle speelt doelpuntloos gelijk

Maandag stond voor Jong PEC Zwolle een oefenwedstrijd op het programma tegen de beloften van NAC Breda. Dit duel vond plaats in het MAC3PARK stadion en begon om 18.30 uur. Bij het elftal van trainer/coach Albert van der Haar had onder meer Hachim Mastour een basisplaats. Bij de beloften van NAC Breda stonden onder meer eerste elftal-spelers Jeff Stans en Grad Damen in de basis.

In het eerste half uur van de wedstrijd zijn beide elftallen aan elkaar gewaagd. Toch worden er nog niet echt grote kansen gecreëerd. De eerste echte mogelijkheid vindt plaats in de 44 e minuut. Jong NAC Breda-speler Damen probeert het van afstand, maar ziet dat zijn poging op de paal belandt. Na vele wissels over en weer krijgt Jong PEC Zwolle in de 80 e minuut een goede kans. Rogier Benschop is dichtbij de openingstreffer, maar zijn schot wordt door de doelman van het elftal uit Breda tot corner verwerkt. Twee minuten later denkt aanvoerder Mark Bruintjes voor Jong PEC Zwolle te scoren, maar hij blijkt buitenspel te staan, waardoor zijn doelpunt door de scheidsrechter wordt afgekeurd. Nadat ook Jochem van Putten zijn inzet niet voorbij keeper Andries Noppert krijgt, wordt er afgefloten voor het einde van de wedstrijd. Zo eindigt het duel uiteindelijk in een doelpuntloos gelijkspel.

Wedstrijdstatistieken
Jong PEC Zwolle – Jong NAC Breda 0-0 (0-0)

Opstellingen
Jong PEC Zwolle : Dean Bredewolt, Pim ten Have (’66. Pascal Mulder), Mark Bruintjes, Steijn van Ark (’56. Luuk Slegt), Sander van Looy, Bas van Wijnen (’56. Gustavo Hebling), Hachim Mastour (’56. Tijjani Reijnders), Mesud Yildirim, Christiaan Dabaghian, Jochem van Putten en Milo Witteveen (‘69. Rogier Benschop).
Jong NAC Breda : Andries Noppert, Ashley Smith-Brown, Jeff Stans, Grad Damen, Mubarak Adarabioyo, Gino Demon, Vinnie Vermeer, Feyo Glim, Charni Ekangamene (’72. Wesley Hereijgers), Thomas Marijnissen (’65. Richelor Sprangers) en Victor Stenzler.

Scoreverloop
Geen doelpunten