Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag Fortuna Sittard 2 - PEC Zwolle

Jong PEC Zwolle heeft dinsdagavond in Limburg verloren van Jong Fortuna Sittard. De Blauwvingers gingen met 2-1 onderuit en wachten zodoende nog op de eerste competitiepunten.

Onder toeziend oog van trainer/coach Ron Jans maakte enkele spelers uit de A-selectie hun opwachting in Sittard. Zo stonden onder anderen Bart Schenkeveld, Philippe Sandler, Hachim Mastour, Gustavo Hebling, Youness Mokhtar en Thanasis Karagounis in de basisopstelling. In een gelijk opgaande wedstrijd werd er gerust met een zogenaamde brilstand. In het tweede bedrijf vielen wel enkele doelpunten te noteren. Namens Jong PEC Zwolle scoorde Philippe Sandler, terwijl de Limburgers via Frank Wiafe en Perr Schuurs trefzeker waren. Laatstgenoemde scoorde uit een dubieuze strafschop die werd gegeven naar aanleiding van een handsbal van Jong Fortuna Sittard in het strafschopgebied van Jong PEC Zwolle.

Voor Jong PEC Zwolle staat er volgende week een thuiswedstrijd op het programma. Dinsdag 4 oktober wordt er om 18.30 uur afgetrapt tegen de beloften van Helmond Sport. 

Wedstrijdstatistieken
Jong Fortuna Sittard – Jong PEC Zwolle 2-1 (0-0)

Opstelling Jong PEC Zwolle: Hauptmeijer, Evre, Van Wijnen, Schenkeveld, Van Looy, Kvída, Sandler, Mastour, Hebling, Mokhtar en Karagounis.