Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - Willem II

Zondag 29 april speelt PEC Zwolle de laatste thuiswedstrijd in de competitie tegen Willem II. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Tilburg. De kaartverkoop voor dit duel is woensdag 7 februari van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe je aan een entreekaart kan komen.        

PEC Zwolle - Willem II
Zondag 29 april 2018, 14.30 uur         
MAC3PARK stadion, Zwolle     

Online              
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link   kom je terecht in de ticketshop en kan je vier tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.      

PEC Zwolle Fanshop              
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je vier entreebewijzen per persoon kopen.               

Zakelijke kaarten     
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.       

Wedstrijddag             
Mocht het duel tegen Willem II zondag 29 april nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 13.00 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.            

Supporters Willem II
Fans van Willem II zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Tilburg zelf.