Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - Vitesse

Zaterdag 27 januari speelt PEC Zwolle de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe jaar thuis tegen Vitesse. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Arnhem. De kaartverkoop voor dit duel is woensdag 13 december van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.      

PEC Zwolle – Vitesse
Zaterdag 27 januari 2018, 19.45 uur    
MAC3PARK stadion, Zwolle      

Online         
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je drie tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen. 

PEC Zwolle Fanshop         
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je drie entreebewijzen per persoon kopen.          

Zakelijke kaarten
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.  

Wedstrijddag        
Mocht het duel tegen Vitesse zaterdag 27 januari nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.       

Supporters Vitesse
Fans van Vitesse zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Arnhem zelf.