Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - Sparta

Zaterdag 31 maart speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen Sparta. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Rotterdam. De kaartverkoop voor dit duel is woensdag 7 februari van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe je aan een entreekaart kan komen.       

PEC Zwolle - Sparta Rotterdam
Zaterdag 31 maart 2018, 18.30 uur        
MAC3PARK stadion, Zwolle    

Online             
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via deze link kom je terecht in de ticketshop en kan je vier tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.     

PEC Zwolle Fanshop             
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je vier entreebewijzen per persoon kopen.              

Zakelijke kaarten    
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      

Wedstrijddag            
Mocht het duel tegen Sparta zaterdag 31 maart nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 17.00 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.           

Supporters Sparta
Fans van Sparta zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Rotterdam zelf.