Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - SC Heerenveen

Zondag 7 mei speelt PEC Zwolle de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen. Het duel met de Friezen begint om 14.30 uur. De kaartverkoop voor dit duel start dinsdag 21 februari, zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop. Zorg dat ook jij er deze wedstrijd bij bent om de Zwollenaren aan te moedigen. Hieronder lees je hoe je aan een entreebewijs dient te komen.  

PEC Zwolle – sc Heerenveen
Zondag 7 mei, 14.30 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle 

Internet                

Via het online ticketingsysteem (  klik hier ) kunnen vanaf dinsdag 21 februari tickets worden aangeschaft. Doorloop het stappenplan en koop je kaarten voor dit duel. Voor deze wedstrijd kunnen 4 kaarten gekocht worden per seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle.   

PEC Zwolle Fanshop                
In de Fanshop kan je ook vanaf dinsdag 21 februari terecht voor kaarten van deze wedstrijd. Ook hier geldt dat het mogelijk is om 4 kaarten te kopen per seizoenkaart en clubcard van PEC Zwolle of op basis van legitimatie regio Zwolle. 
De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. 


Wedstrijddag
Mits het duel zondag 7 mei nog niet is uitverkocht, openen de stadionkassa's om 13.00 uur. Ook hier kan je dan 4 kaarten kopen per seizoenkaart, clubcard PEC Zwolle of legitimatiebewijs regio Zwolle.

Supporters sc Heerenveen

De verkoop van toegangskaarten aan uitsupporters verloopt via sc Heerenveen.

Parkeren voor het goede doel 
Ook deze wedstrijd kan er weer geparkeerd worden op het terrein van de Sligro voor de goede doelen van PEC Zwolle United: stichting ‘Schipper mag ik ook eens Varen’ en ‘Stichting Present’. De bijdrage van €5,- gaat in totaliteit naar de goede doelen. Het Sligro-parkeerterrein bevindt zich tegenover het stadionterrein aan de Boerendanserdijk en is via deze kant ook te bereiken. Supporters die hier willen parkeren, kunnen alleen   online  een parkeerticket bestellen