Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - PSV

Zondagmiddag 19 november speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen PSV. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Eindhoven. De kaartverkoop voor dit duel is vrijdag 1 september van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.    

PEC Zwolle – PSV
Zondag 19 november, 14.30 uur  
MAC3PARK stadion, Zwolle    

Online       
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via   deze link    kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Per seizoen- of clubcard kan je twee kaarten kopen voor deze wedstrijd.         

PEC Zwolle Fanshop       
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf vrijdag 1 september terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Per seizoen-, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle kan je twee kaarten kopen voor deze wedstrijd.           

Wedstrijddag      
Mocht het duel tegen PSV op zondag 19 november nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 13.00 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een seizoenkaart, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle twee entreebewijzen aanschaffen.    

Supporters PSV
Fans van PSV zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Eindhoven zelf.