Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - Feyenoord

Zondag 18 maart speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen Feyenoord. Om 16.45 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Rotterdam. De kaartverkoop voor dit duel is woensdag 7 februari van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe je aan een entreekaart kan komen.          

PEC Zwolle - Feyenoord
Zondag 18 maart 2018, 16.45 uur        
MAC3PARK stadion, Zwolle    

Online             
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via deze link kom je terecht in de ticketshop en kan je een ticket per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd een seizoenkaart of clubcard nodig om een (extra) kaartje te bemachtigen.     

PEC Zwolle Fanshop             
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je een seizoenkaart of clubcard nodig om een (extra) kaartje te bemachtigen. 

Zakelijke kaarten    
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      

Wedstrijddag            
De stadionkassa's zijn op de wedstrijddag gesloten.         

Supporters Feyenoord 
Fans van Feyenoord zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Rotterdam zelf.