Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - FC Utrecht

Vrijdagavond 1 december speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit de Domstad. De kaartverkoop voor dit duel is donderdag 2 november van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.     

PEC Zwolle – FC Utrecht
Vrijdag 1 december 2017, 20.00 uur   
MAC3PARK stadion, Zwolle     

Online        
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via deze link kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Per seizoen- of clubcard kan je drie kaarten kopen voor deze wedstrijd.          

PEC Zwolle Fanshop        
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Per seizoen-, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle kan je drie kaarten kopen voor deze wedstrijd.            

Wedstrijddag       
Mocht het duel tegen FC Utrecht vrijdag 1 december nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.30 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een seizoenkaart, clubcard of geldig legitimatiebewijs regio Zwolle drie entreebewijzen aanschaffen.     

Supporters FC Utrecht
Fans van FC Utrecht zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Utrecht zelf.