sluit SLUIT
PECPOWER, Speel mee en scoor 4 plekken langs de lijn
Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - FC Twente

Zaterdagavond 26 augustus speelt PEC Zwolle de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Om 19.45 uur is provinciegenoot FC Twente de tegenstander. De kaartverkoop voor dit duel is inmiddels van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.

PEC Zwolle – FC Twente
Zaterdag 26 augustus, 19.45 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Online   
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via   deze link   kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Voor het duel tegen FC Twente kan je hier vier kaarten kopen per seizoenkaart of clubcard.   

PEC Zwolle Fanshop   
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf nu terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen per seizoenkaart/clubcard of op basis van legitimatie regio Zwolle.     

Wedstrijddag  
Mocht het duel tegen FC Twente zaterdag 26 augustus nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een seizoenkaart, clubcard of een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen.

Supporters FC Twente
De verkoop voor het uitvak aan supporters van FC Twente, loopt enkel via de club uit Enschede.