Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - FC Groningen

Zaterdagavond 30 september speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Het Hoge Noorden. De kaartverkoop voor dit duel is vrijdag 1 september van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.   

PEC Zwolle – FC Groningen  
Zaterdag 30 september, 19.45 uur   
MAC3PARK stadion, Zwolle   

Online      
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt geen seizoen- of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.       

PEC Zwolle Fanshop      
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf vrijdag 1 september terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen op basis van legitimatie regio Zwolle.        

Wedstrijddag     
Mocht het duel tegen FC Groningen op zaterdag 30 september nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen.   

Supporters FC Groningen
Fans van FC Groningen zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Groningen zelf.