Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - ADO Den Haag

Zaterdagavond 28 oktober speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit de Hofstad. De kaartverkoop voor dit duel is vrijdag 1 september van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.    

PEC Zwolle – ADO Den Haag   
Zaterdag 30 september, 20.45 uur    
MAC3PARK stadion, Zwolle    

Online       
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via   deze link    kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt geen seizoen- of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.        

PEC Zwolle Fanshop       
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf vrijdag 1 september terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen op basis van legitimatie regio Zwolle.         

Wedstrijddag      
Mocht het duel tegen ADO Den Haag op zaterdag 28 oktober nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen.    

Supporters ADO Den Haag
Fans van ADO Den Haag zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Den Haag zelf.