sluit SLUIT
PECPOWER, Speel mee en scoor 4 plekken langs de lijn
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag sc Heerenveen O19 - PEC Zwolle

PEC Zwolle O19 verliest opnieuw

PEC Zwolle O19 heeft ook de derde competitiewedstrijd na de winterstop verloren. In Heerenveen kreeg de ploeg van trainer/coach Henk Brugge genoeg mogelijkheden om te scoren, maar deze werden niet benut. Zodoende verloor de Zwolse ploeg met 1-0.

Ondanks de nederlaag speelden de Blauwvingers goed voetbal in Heerenveen. Het leverde voor rust voldoende kansen op om met een ruime voorsprong van de thee te gaan genieten. Het duurde wel tot het laatste kwart van de eerste helft, maar toen konden Van der Meer en Benschop vrij uithalen voor doelman Doornbusch. De schoten waren op het doel van de Friezen, maar de doelman keerde beide pogingen. Aan de andere kant kreeg sc Heerenveen O19 één mogelijkheid tot scoren en die was gelijk raak. Doelman Reimink was kansloos bij een vrije trap van Labyad. Hiermee werd de rust bereikt met een 1-0 stand. In de tweede helft had de thuisploeg tien minuten de overhand, maar daarna waren het wederom de bezoekers die de grotere kansen kregen. Hierbij was de doelman echter wederom een sta in de weg, want na het laatste fluitsignaal stond de 1-0 nog steeds op het scorebord.

Wedstrijdstatistieken
sc Heerenveen O19 – PEC Zwolle O19 1-0 (1-0)
Scheidsrechter B. Drijfhout

Opstellingen
Sc Heerenveen O19: Doornbusch, S. Pierie, Montsmac, K. Pierie, Amofa, Sanchez, Labyad, Magnuson, Hornkamp, Borges, Johnsen.
PEC Zwolle O19: Reimink, Bajselmani, Jager, Mulder, J. Beukhof, F. Beukhof (86. Koopman), Van der Meer, Benschop, Reijnders, Prinsen (68. Kaptein), Swart (86. Schet).

Scoreverloop
‘40. Labyad 1-0