sluit SLUIT
PECPOWER, Speel mee en scoor 4 plekken langs de lijn
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PEC Zwolle - Roda JC O19

Het gaat elke week wat beter met PEC Zwolle O19. De hunkering naar een volgende winstpartij, zodat er meer uitzicht is op verlenging van verblijf in de Eredivisie, levert elke week meer strijd op aan Zwolse zijde. In een kansrijke wedstrijd namen de bezoekers uit Kerkrade met een wondermooi doelpunt de leiding. In de zesendertigste minuut legde spits Haydari met een hakje de bal panklaar voor middenvelder Van de Heijden, die met een fraaie curve de bal in de lange hoek langs de Zwolse doelman Reimink schoot: 0-1. Pas na rust kantelde de wedstrijd in Zwols voordeel toen eerst een voorzet van Benschop door een verdediger van Roda JC Kerkrade O19 in eigen doel werd getikt (1-1) en aanvaller Jaïro Schet de buitenspelval omzeilde en de 2-1 binnenschoof. In de slotfase moest PEC Zwolle O19 onnodig ver terug naar eigen doel. De druk van de Limburgers nam toe en vlak voor tijd werd er niet goed ingegrepen in het centrum waardoor Remans vrij eenvoudig de meegelopen Haydari kon bedienen, die de onverwachtse gelijkmaker binnenliep: 2-2.  Tweede week op rij geen nederlaag, maar wederom geen loon naar werken voor PEC Zwolle O19. En dat is best zuur.

PEC Zwolle O19 – Roda JC Kerkrade O19 2-2 (0-1)
Scheidsrechter R. Dijk

Opstellingen
PEC Zwolle O19 : Reimink, Jansman (46. Van der Meer), Jager ©, Mulder, J. Beukhof, Koopman, Reijnders, F Beukhof, Schet (74. Swart),  Kaptein, Benschop.
Roda JC Kerkrade O19 : Mertens, Schlösser ©, Schütte, Flapper, Meijers (66. Schepers), van Hoogdalem, Adriolo (78. Vincken), Paumen, Remans, v.d. Heijden, Haydari.

Scoreverloop
36. V.d. Heijden 0-1
54. Eigen doelpunt 1-1
62. Schet 2-1
89. Haydari 2-2