sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag Feyenoord JO17-1 - PEC Zwolle

Verdienstelijk punt  PEC Zwolle O17  bij Feyenoord O17  

PEC Zwolle O17 blijft goed presteren in de kampioenspoule van de Eredivisie. Door een knap gelijkspel bij Feyenoord O17 blijven de Zwollenaren, met verdediger Matthew Benschep misschien wel als beste man van het veld, op de tweede plaats op de ranglijst staan.  

Op  Varkenoord  is de eerste kans voor PEC Zwolle O17. Max Koelen schiet na een individuele actie voorlangs. Na een kwartier spelen wordt Feyenoord O17 voor het eerst gevaarlijk . Een kopbal wordt tot corner verwerkt. Uit die corner wordt er gescoord, echter het doelpunt wordt afgekeurd wegen buitenspel. In de tegenaanval lijkt PEC Zwolle O17 op voorsprong te komen . Yves  Spruijt  wordt knap  vrijgespeeld, kan alleen op de keeper afgaan, echter de Rotterdamse keeper weet redding te brengen.  

Ook na een klein half uur komt de ploeg van trainers Alexander Palland en Dave  Dubbink  niet op voorsprong. Na een prachtige actie van Koelen weten zowel Koelen als Dani van der Steege niet tot scoren te komen. Na een interessante eerste helft gaan de ploegen met 0-0 rusten.   Ook in de tweede helft zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na een kluts situatie in het Zwolse doelgebied gaat een doelpoging van Feyenoord O17 rakelings naast. De Zwollenaren stellen daar een prima aanval tegenover, maar Koelen voert zijn actie te ver door om tot scoren te komen. Na een uur spelen kan V.d. Steege bijna profiteren van balverlies van de Rotterdamse goalie.  In de slotfase brengt Melvin van den  Beeten  redding op een Rotterdams schot,  aan de andere kant zet V.d. Steege met een geplaatst schot de keeper van Feyenoord O17 aan het werk. Als ook een scrimmage in het Zwolse doelgebied in blessuretijd geen doelpunt oplevert, is PEC Zwolle blij en trots een punt gehaald te hebben bij Feyenoord O17, waarbij de ploeg ook weet,  dat er in deze wedstrijd misschien nog wel meer mogelijk geweest was.  

Volgende week z aterdag  24  februari 2018  speelt   PEC Zwolle O17  in Nijmegen tegen NEC O17.  

Feyenoord  O17 -  P EC  Zwolle  O1 7:   0-0  
Scheidsrechter:  J. de  Goeij  
Opstellingen :
Feyenoord  O17:   Koorevaar , Hall, Bogarde, Hendriks, Hoogenboom,  Gunduz Summerville , De Mooij,  Bannis , Lake,  Azarkan .  

PEC Zwolle  O1 7 :   Van den  Beeten ,   Hose Van den Belt,  Halfwerk Benschop, Beelen Spruijt , Mensink,   Koelen ,  Van der  Steege en  Lentini .