Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag AZ JO17-1 - PEC Zwolle

Afstraffing voor PEC Zwolle O17

PEC Zwolle O17 heeft op het AFAS trainingscomplex een even grote als pijnlijke nederlaag geleden. De leeftijdsgenoten van AZ stuurden de Zwollenaren met 7-0 en met het schaamrood op de kaken naar huis .

Met name in de eerste helft speelde PEC Zwolle O17 angstig en inspiratieloos. Het team grossierde in onnodige persoonlijke fouten en verdedigde vooral bij spelhervattingen slecht. Een ruime 4-0 ruststand was dan ook het gevolg.In de tweede helft probeerde PEC Zwolle O17 er nog het beste van te maken, kwam het weliswaar ook iets beter voor de dag, maar met nog drie tegentreffers moest de gifbeker volledig leeggedronken worden.

Volgende week zaterdag in de uitwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen moet het team laten zien, dat het niet alleen beter kan, maar dat het ook absoluut beter moet.

Wedstrijdstatistieken:
AZ O17 - PEC Zwolle O17 7-0 (4-0).

Opstelling AZ O17: Bakker, Gemmel, Dekkers, Regeling, Karg, Franken, Goudmijn, V.d. Heijden, Biberoglu, Kamara, Griffith.

Opstelling PEC Zwolle O17: Van der Beeten, Benschop, JHose, Tomas , Dijkstra,  Mensink (41. Spruijt), Engels, Beelen, Van Loon (25. Kwant), Bosch (41. Van der Steege) en Koelen (56. Caciano).