sluit SLUIT
PECPOWER, Speel mee en scoor 4 plekken langs de lijn
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PSV O16 - PEC Zwolle

Wedstrijdverslag PSV O16 - PEC Zwolle O16

Afgelopen zaterdag nam PEC Zwolle O16 het in Eindhoven op tegen PSV O16. In het eerste half uur, waarin beide ploegen weinig kansen wisten te creëren, wisten de Zwollenaren een paar keer bijna tot scoren te komen. Echter stond de Eindhovense keeper Jurre Schraafsma de treffers in de weg. Aan Zwolse zijde moest Jeffrey Dijkstra in de 32 e minuut het veld geblesseerd verlaten en werd vervangen door Dylano Wolters. Met een 0-0 tussenstand konden beide ploegen aan de thee.

In de 2e helft werden de Eindhovenaren gevaarlijker. Gelukkig stond Jannick de Lange op zijn post, waardoor een Eindhovense treffer lang uitbleef. Het  duel leek in een gelijkspel te eindigen, maar 10 minuten voor het einde gaf de scheidsrechter een vrije trap aan PSV O16. Ian Maatsen mocht vanaf 18 meter aanleggen en bezorgde de Eindhovenaren een 1-0 voorsprong. Hierna gingen de blauwvingers op jacht naar de gelijkmaker, maar die bleef uit. Lentini Caciano kreeg nog een goede schietkans, maar zijn schot miste precisie. Kort hierna floot de prima fluitende scheidsrechter van Helvert  voor het einde van de wedstrijd.

Zaterdag 25 Februari spelen de Blauwvingers om 12:45 uur een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Wedstrijdstatistieken:

PSV O16 – PEC Zwolle O16 1-0 (0-0)
Scheidsrechter: van Helvert

Opstelling:
Opstelling PEC Zwolle O16: Jannick de Lange, Riley Klaverweide, Kay Ruiter, Carlos Tomas, Jeffrey Dijkstra (32. Dylano Wolters), Rowan Mensink, Lentini Caciano, Max Koelen, Mark vd Werff (75. Brandon Hertroys), Dani vd Steege, Jeandrino v Loon (69. Dinand Woertink) 


Scoreverloop:
73. 1-0 Ian Maatsen