sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag sc Buitenveldert JO15-1 - PEC Zwolle

Buitenveldert O15 geen partij voor Blauwvingers


Afgelopen zaterdag speelde PEC Zwolle O15 op sportpark Buitenveldert tegen de leeftijdsgenoten van SC Buitenveldert O15. De Blauwvingers begonnen voortvarend en kregen binnen 30 seconden al de eerste mogelijkheid via Diallo, maar hij schoot over het doel.

Enkele minuten daarna kregen de gastheren een dot van een kans om de score te openen, want een pass van achteruit kwam pardoes bij hun spits, maar deze kon PEC Zwolle-doelverdediger Scholman - die te ver voor zijn doel stond - niet verschalken. Toch waren het de Zwollenaren die de score openden. Overman liet via een goede individuele actie en afstandsschot de doelman van de thuisploeg kansloos. Hij schoot de bal hard met links binnen: 0-1. Buitenveldert moest het vooral hebben van het fysieke, maar de blauw-witten dicteerden de wedstrijd en waren heer en meester over de Amsterdamse formatie. Schoten van Caschili werden achtereenvolgens geblokt of gingen net naast het doel. Een goede voorzet van Overman bereikten de spitsen Diallo en Van Oene net niet. Toen floot scheidsrechter Otte voor het rustsignaal en gingen beide teams rusten met een 0-1 stand.

Fuller kwam in het veld voor Caschili bij het begin van de tweede helft. Na tien minuten ging Overman goed door en passeerde zijn tegenstander vanaf de linkerkant en legde de bal goed terug op Van Oene die vervolgens de 0-2 kon binnentikken. Defensief werd er niets weggegeven door de Blauwvingers, want de organisatie stond als een huis. Van Enk kwam in het veld voor Dirksen, die een goede wedstrijd speelde. In de 62e minuut kwamen de Zwollenaren verdiend op een 0-3 voorsprong. Van Dijk bereikte via een strakke pass Diallo, die verwoestend uithaalde en zo de socre verder opvoerde. Trainer/coach Henk Brugge wisselde nog in drie linies, maar in de score kwam geen verandering meer, zodat PEC Zwolle O15 ook dit duel als winnaar kon afsluiten. Alphense Boys pakte uit bij SC Cambuur eveneens de drie punten (1-3). Komende zaterdag speelt O15 een oefenwedstrijd. Dan komt Almere City FC O15 op bezoek. Aanvang wedstrijd is om 15.00 uur.

SC Buitenveldert O15- PEC Zwolle O15: 0-3 (0-1).

Scheidsrechter : Dhr. Otte

Opstelling PEC Zwolle O15 : Scholman, Van Hoesel (65. Steenman), R. Van den Berg, Dirksen (58. Van Enk), Van Dijk, Pierik (65. Nunnink), Dijkman, Caschili (36. Fuller), Diallo, Van Oene, Overman (65. Van der Woude)

Scoreverloop:   
3. Overman 0-1
45. Van Oene 0-2
62. Diallo 0-3