Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PEC Zwolle - sc Heerenveen JO13-1

Winst voor PEC Zwolle O13

De wedstrijden tussen PEC Zwolle O13 en sc Heerenveen zijn nooit wedstrijden met veel doelpunten,maar altijd wel een wedstrijd waar de amusement waarde altijd hoog is. Vorig jaar  verloor Zwolle met 1-0 in Heerenveen door een schitterende vrije trap. Zaterdag 10 februari was de kans op revanche.

Vanaf de aftrap dook PEC Zwolle fel op de bal, dat daarmee sc Heerenveen overrompelde en dat resulteerde in de 10e min al direct in een doelpunt voor Zwolle. D oor een mooie aanval van PEC Zwolle O13 was het de spits Christiaan Bos die het net deed bollen. I n de 22e en de 25e minuut waren er opnieuw goede aanvallen van Zwolle. Twee keer werd een speler van Zwolle neergelegd in het strafschopgebied en kon de scheidsrechter  niets anders doen dan de bal op de stip leggen. Zaid El Morabit benutte beide kansen: 3-0.

Er kwam een heel ander sc Heerenveen uit de kleedkamer. Ondanks de 3-0 achterstand hadden ze nog hoop. De ploeg kwam terug tot 3-1 en later zelfs tot 3-2. Ondanks de geslonken voorsprong b leven de spelers van trainer Stefan rustig en probeerde de wedstrijd uit te spelen.  In de 58e min kreeg Zwolle O13 een vrije trap op zo’n 25 meter een vrije trap. Het was Joerie Mensink die de 4-2 binnenschoot op aangeven van Eddy van der Linde.

Aanstaande zaterdag reist de PEC Zwolle O13 karavaan  naar Emmen om daar om 10.30 uur tegen de plaatselijke FC te spelen. Ook dan hopen wij op steun van veel supporters, om onze jongens aan te moedigen en ze naar de overwinning toe te juichen.