Sluiten
PEC Zwolle
 

Wedstrijdverslag PEC Zwolle - Go Ahead Eagles JO13-1

Verlies in doelpuntrijke mini IJsselderby

PEC Zwolle O13 heeft zaterdag in een doelpuntrijk duel verloren van Go Ahead Eagles O13. In Zwolle werd een 4-6 nederlaag geslikt.  .

Om precies 13.00 uur was de aftrap en nog geen twee minuten later was er al een grote kans voor de gasten uit Deventer. Nniet veel later kreeg Zwolle ook een grote kans  en zo ging het heen en weer in de openingsfase.  In de 12e minuut volgde een goede actie van PEC Zwolle O13 dat resulteerde in een mooi droog schot van Christiaan Bos in het doel: 1-0. Al snel werd het echter weer gelijk en namen de bezoekers zelfs een voorsprong .

Het grote aantal toeschouwers was nog net op tijd terug uit de kantine toen PEC Zwolle in de tweede minuut via Zaid El Mobabit 2-2 maakte.
Direct was het weer raak voor de de ploeg van trainer Stefan. De 3-2 kwam op naam van Martijn Groote Schaarsberg na een mooie assist van El Morabit.  In de 16e en 17 min draaide Go Ahead Eagles de 3-2 achterstand om in een 3-4 voorsprong. In het restant van de wedstrijd werd de score verder uitgebouwd tot 3-6. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Morris Drent, die daarmee de eindstand bepaalde op 4-6 .

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle O13 in Amsterdam op sportpark De Toekomst tegen Ajax O13. Dit duel begint om 12.00 uur.
U bent van harte welkom om onze jongens aan te moedigen in Amsterdam.